fbpx

Az Ecommerce Hungary mai első Reformtaggyűlésen a tagság egyhangúlag elfogadta az új Alapszabályt, ezáltal megnyílt az út a Szövetség átalakulása előtt. Izgalmas időszak kezdődik, kíváncsian várjuk, hogy melyik tagozat alakul meg előbb.

A tervek szerint három tagozat fog alakulni, lesz kisvállalati, középvállalati és nagyvállalati tagozat.  Az átalakulási folyamatról készítettünk egy infografikát. Ha kérdésetek van a tagozati munkáról vagy arról, hogy hogyan lehet oda belépni, írjatok a secretary@ecommerce.hu email címre.

 

Háttéranyag az alapszabály módosítások elfogadásához (VIDEO) és rendkívüli taggyűlés meghívó

 

Az alapszabály módosítás szövegét itt tudod elolvasni.

A jelenlegi érvényes alapszabályt itt találod.

Készítettünk egy infografikát az Ecommerce Hungary átalakulásához. Itt megnézheted az elkövetkezendő pár hónap menetrendjét.

 

A rendkívüli taggyűlés (01.29. 13.00-15.00) meghívóját már bizonyára olvastátok, most pár fontos részletet osztanánk meg veletek.

Az események között megtaláljátok a meghívót és a meghatalmazást is.

A január 29-i rendkívüli taggyűlés ZOOM-on keresztül kerül megrendezésre.
Topic: Ecommerce Hungary
Link: https://us02web.zoom.us/j/83101513963…
Meeting ID: 831 0151 3963
Passcode: 0129

Mivel az egyesület életét alapjaiban megváltoztató módosításról fogtok szavazni pénteken, ezért a taggyűlés előtt 11.00-től 13.00 óráig elnökségi fogadóórát tartunk, ahol lehetőségetek van az elnökség tagjaival erről beszélni, kérdéseket feltenni nekik (Ormós Zoltán elnökségi tag végig ott lesz). Ide ugyanaz a ZOOM link tartozik.

Ezután 13.00-tól kezdjük a rendkívüli taggyűlést.

Ha kérdés merül fel, keressetek minket bizalommal!
Várunk mindenkit!
ECH Elnökség és Titkárság