fbpx

TALÁLKOZÁS EGY ADATTUDÓSSAL

…méghozzá az egyik legjobbal. Békés Gábor és Kézdi Gábor Data Analysis for Business, Economics, and Policy című könyvét idén tavasszal adta ki a Cambridge University Press. A kötet több mint hétszáz oldalas terjedelemben, izgalmas üzleti és gazdaságpolitikai példák segítségével mutatja be az adatok modern világát, az adatok szakszerű elemzésétől várható eredményeket, az adatfeldolgozás módszereit és folyamatát. A rendezvényen Békés Gábor lesz az egyik vendégünk. Gábor a Central European University professzora, az egyetem adatelemzési mesterprogramjának egyik kidolgozója és első vezetője, számos adatelemzési projekt irányítója, illetve résztvevője, tanulmányai a legjobb közgazdasági folyóiratokban jelentek meg. Csatlakozik hozzánk Valner Szabolcs is, aki a Boston Consulting Groupnál kezdte a pályafutását, ma pedig az egyik legismertebb hazai vállalkozó és befektető, a Vatera társalapítója, az eOptika alapító-ügyvezetője, internetes vállalkozások mentora, és nem mellékesen „adatmániás”. Online rendezvényünkön velük beszélgetünk adatstratégiáról, az adatok céltudatos gyűjtéséről és rendezéséről, az adatelemzési munkáról, az eredmények értelmezéséről, üzleti szakemberek és adattudósok együttműködéséről, a siker feltételeiről, gyakorlati tapasztalatokról illúziókról és gyakori hibákról. A rendezvény moderátora Bőgel György, az Ecommerce Hungary nemrég megválasztott elnöke.

Fontosak számodra az adatok? Szeretnéd tudni, hogy mit várhatsz a kifinomult elemzéstől, hogyan lehet ambiciózus de reális elvárásokat megfogalmazni, mit csinálnak mások, hogy néz ki egy szakszerűen felépített adatelemzési projekt, mi a közreműködők feladata, hogyan kell a munkát megszervezni és irányítani? Ha igen, akkor köztünk a helyed!

Az online rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő linken lehet: https://forms.gle/uvjrbb9J5xUBHPAx5

A Zoom linket a megadott email címre küldjük ki.

Ha van olyan ismerősöd, aki (még) nem tagja az Egyesületünknek, de érdekli a téma, meghívhatod! Szervezési kérdésekben az ECH titkára, Dolina Kinga (secretary@ecommerce.hu, +36209116991) ad felvilágosítást.

online